INSTITUTIONSLEDERE


TIL INSTITUTIONSLEDERE

Føler du, at du ikke har opnået den frihed, du drømte om som selvstændig? Jeg har selv skabt en forretning, som er selvkørende og dynamisk, men som samtidig har fokus på trivsel, faglighed og arbejdsglæde. Jeg vil hjælpe dig med at opnå dette gennem et personligt forløb, hvor vi laver en skræddersyet plan.

Skal din institution være et sted, hvor alle kan lære og udvikle sig? Forløbet vil både have fokus på din egen udvikling men samtidigt også på dine medarbejderes. I vil på forløbet blive klogere på jeres kerneværdier, og hvordan disse kan implementeres i praksis.

Hvordan skaber man rammerne for et stærkt forældrefundament? Det er et spørgsmål, som mange forældre gerne vil have svar på. Jeg har opskriften, der er bygget på ressourcetænkning, udvikling og positiv energi.

Her har du muligheden for at komme på et eksklusivt forløb, hvor vi fokuserer på din personlige udvikling. Det er nemlig igennem denne udvikling, der skabes et fundament at stå på.  Hvis vi kender os selv på godt og ondt, så vil det automatisk skabe et mere positivt og givende hverdagsliv, som alle i familien kan nyde godt af. Du skal passe på dig selv, ligeså meget og kærligt, som du tager dig af dine nærmeste.

Hvis du gerne vil lære, hvordan skal du investere i et intensivt forløb hos mig på 5 x coaching med hjemmearbejde. Sammen skaber vi forbindelse til din kerne og sørger for, at du får redskaberne til at skabe det liv, du drømmer om.