FORÆLDRE COACHING


FORÆLDRE COACHING

Ønsker du mere livsglæde og energi i hverdagen. Er du nysgerrig på dig selv og din måde at være i verden på? Vil du bygge et stærkt forældrefundament? Ønsker du mere balance imellem hoved og hjerte? Så lad mig hjælpe dig.

Har du udfordringer i dit liv? Mangler du energi og overskud? Er du ofte i tvivl, om du gør det godt nok? Har du mange konflikter, indre og ydre? Har du brug for en mental rengøring?

Mit hovedformål er at hjælpe og støtte dig i processen. At hjælpe dig med at få øje på dine mønstre og indre mekanismer, som er årsagen til dine udfordringer. Og herefter give dig redskaberne til at ændre det, som ikke virker. Nemt og effektivt.

Jeg tilbyder individuelle og gruppe forløb, hvor jeg viser dig vejen til skabe det liv du drømmer om. Du kan købe enkelte timer, intensive forløb eller længerevarende forløb. Coachingen forgår her i mit coachinglokale eller via facetime. Du bestemmer.

Jeg tilbyder specielle forløb til kvinder, gravide og mødre, der ønsker at blive klogere på sig selv og finde ind til deres indre kerne af styrker, værdier og selvkærlighed.  Dette er nemlig ingredienserne til et sundt og stærkt fundament.

Jeg bruger min terapeutiske baggrund og pædagogiske viden i min coaching. Min mission er, at få bygget et solidt og stærkt forældrefundament op. Et fundament, hvor du selv tager de redskaber frem, jeg har lært dig, når du har brug for det. På den måde skabes rammerne for et mere autentisk liv, hvor der er plads til at være den man er.

Ofte er vi blevet væk fra vores kerne. Vi har lukket ned for sider af os selv(skyggesider) og bygget en mur op for at beskytte os selv. Paradokset i dette er, at muren også begrænser os i samværet med andre. Hvis vi ikke åbner op for bevidstheden og selverkendelsen, kan vi helt ubevidst komme til at trække egne skygger fra barndommen ned over vores nærmeste, heriblandt vores børn.

Et harmonisk familieliv handler om, at hver familiemedlem kan være sig selv sammen med de andre. Når man bliver mor, konfronteres man ofte med en masse modsatrettede følelser omkring ens nye rolle. Gamle sår fra bardommen springer op og kræver pleje. En helt naturlig process, som tilbyder dig en personlig udviklingsrejse.

På sådan en rejse, er det godt at have en guide med, som kender vejen. Det gør jeg har redskaberne til, hvordan du finder dine indre kerneværdier og styrker til at skabe det liv, DU ønsker. Jeg har selv gået vejen, og har arbejdet professionelt med familier, mødre og små børn de sidste 14 år. Derudover er jeg selv mor til tre børn, hvilket har givet mig  tre, meget forskellige, udviklingsrejser takket være de nøgler, hver af mine børn havde med til mig i fødselsgave.

En af mine styrker er, at jeg meget hurtigt får skabt en tryg og tillidsfuld kontakt. Jeg kan se dit potentiale, før du selv får øje på det. Jeg kan give dig troen på, at du kan, hvad du vil, fordi du allerede har “lyset” i dig. Jeg går vejen sammen med dig. Du er ikke alene.

Jeg har lavet et intensivt forløb på 5 gange, hvor du sammen med mig starter din rejse, og åbner op for dit hjerte. I hjertet findes alle rigtige svar. Du skal ind til kernen, finde dine dybeste værdier og kigge på de skygger, der står i vejen for, at du bruger dine egenskaber. Igennem processen skaber du dit eget livsdesign og åbner dit hjerte, så det kan fyldes op med selvkærlighed og livsglæde. Når du selv er fyldt op på den konto, kan dine nærmeste hæve renterne.

For at komme bedst fra start, anbefaler jeg dette unikke og intensive forløb på 5 gange fordelt over 5-8 uger. Forløbet vil komme ind på følgende:

  • Personlig drøm/mål:
  • Praktisk virkelighed:
  • Personlige kerneværdier:
  • Personlige styrker:
  • Gennemgang af dit NYE livsdesign og evaluering af forløbet.
  • Er du klar til at investerer i din Kerne konto, så dine børn/familie kan få glæde af renterne?, så kontakt mig, for en uforpligtende samtale.