REFERENCER


 • Trine Badsberg

  Malene er iværksætter, hun er konsulent, coach, familie terapeut og pædagog. Hun har en helt særlig varm og imødekommende facon overfor andre, som er helt urimelig svær at beskrive skriftligt; fordi noget så ægte og nært skal opleves. Malene har min allervarmeste anbefaling. Hun er den ledertype, der ikke findes endnu, men som alle andre skulle lære af.


 • Kamilla Randrup

  Malene er et menneske med et stort drive og et positivt livssyn. Det smitter af på hendes måde at lede LandLykke på. LandLykke er Malenes hjertebarn og det mærkes i hverdagen.

  Malenes mission er, at LandLykke skal være et sted, hvor alle børn får den bedste barndom og bliver set som de unikke mennesker de hver især er. Der er hænder nok til, at alle bliver set og mødt hver dag. Det betyder, at der er tid og ro til nærvær og fordybelse, hvilket for mig, som ansat, er af stor betydning. Jeg går på arbejde med en god følelse i maven og hjertet og går derfra igen fyldt op med glæde og energi, fordi jeg ved, jeg har gjort en positiv forskel for børnene.

  Som ansat i LandLykke bliver jeg inddraget i den vision Malene har for stedet. Hun er tydelig i, hvilken retning vi skal i og det skaber, for mig, tryghed og højner mit drive, fordi Malenes energi smitter. Vi ansatte bliver inddraget i processen og vores forskellige kompetencer kommer i spil i forhold til LandLykkes udvikling. Det giver mig arbejdsglæde, fordi jeg føler, jeg bliver set og anerkendt for den person jeg er og det, jeg fagligt bidrager med i hverdagen. Det, at vi bliver inddraget, skaber et lærerigt og udviklende miljø i personalegruppen og har stor indflydelse på det, vi giver videre til børnene.

  Det, at Malene er pædagog på gulvet gør, at hun har et godt og bredt indblik i praksis og i hverdagen. Det betyder, at når jeg kommer til hende med udfordringer og problemstillinger, kan hun relatere til det. I stedet for at komme med svar og løsningsforslag, bliver jeg coachet – Malene stiller spørgsmål og vender udfordringen ”på hovedet”, så jeg selv finder frem til det svar eller den løsning, der er rigtigt for mig. Udfordringer bliver set som en mulighed for læring og udvikling og den indstilling smitter af og gør, at energien i hverdagen bliver let og positiv fremfor tung og negativ.

  Malene har høje forventninger til sine ansatte og hun kan spotte potentiale og udviklingsmuligheder, som jeg måske ikke selv har set eller haft mod på at handle på. Mine kompetencer kommer i spil hver dag og jeg bliver udfordret på at flytte mig og lære nyt. Det er, for mig, betydningsfuldt og øger min trivsel og arbejdsglæde.

  Jeg kan varmt anbefale Malene som coach og konsulent. Hun har hjertet med i sit arbejde, hvilket gør, at arbejdet og processen bliver udført ægte og professionelt med nærvær, indlevelse og interesse.

  Kamilla Randrup, Pædagog i LandLykke.


 • Bianca Becker

  Malene er som person, et meget positiv og medfølende menneske. Jeg føler mig hørt og set i hendes selvskab. Hun ser altid det gode i en og får en til at føle, at man kan meget mere, end man troede. Hun er sindssyg god til at giver en udfoldninger, man måske ikke troede man var klar til, men hendes tiltro, til en, får en til at blive bedre til at tro og turde.
  Jeg vil ønske, at alle fik muligheden for at få opleve hendes måde at arbejde på. Det er fantastisk.