HVEM ER JEG

Jeg er Malene Krogh, årgang 76, gift og mor til tre skønne børn. Bor i landlige omgivelser og elsker naturen, heste og personlig frihed.

Jeg er certificeret NLP Coach Practitioner, med speciale i skygger og livsdesign, samt uddannet pædagog med en 3 ½ års overbygning som familie terapeut fra Kempler Instituttet.

Jeg har skabt en helt unik daginstitution med plads til 40 børn fra 0-6 år. Hele fundamentet i institutionen er netop bygget ud fra min filosofi og psykologiske viden.

I dag fungerer jeg, som daglig leder i Landlykke (som min institution hedder) og arbejder ellers som coach for mennesker, der ønsker at finde sin indre kerne og styrker. Mit speciale er, arbejdet med forældre, som ønsker at bygge et stærkt forældrefundament og ønsker at lære, hvilken udviklingsgave deres børn har til dem.

Forældreskabet handler om at få en bevidsthed omkring, at man, som voksen ubevidst trækker sine skygger og sin egen indre model af verden, ned over børnene, hvilket kan gøre forældreskabet svært. For at skabe et positivt og udviklende fundament for alle i familien, er det vigtigt, at være klar over, hvorfor man gør, som man gør. Hvad trigger en (skygger)? Hvilke værdier er vigtige? Hvilke styrker har du? Hvad er fordelen ved at lave et livsdesign? osv.

Min drøm er, at vi alle får forbindelse til vores indre kerner og udvikler et mindset, der er bevidst og selvreflekterende. Dette gør, at vi står sikkert og stærkt i os selv, også i stormvejr. Vi behøver ikke længere at google os til svar, da svarene allerede findes i vores hjerter.